SOV OG SPIS


I hovedhuset på 1. sal er der indrettet 4 værelser. De er alle unikke på hver deres måde. Nogle har plads til opredning og flere har udsigt til Østersøen - fælles for dem alle er at indretningen er nøje kurateret og at her kun er det du har brug for.


På Gravendal kan overnattende gæster nyde den simple og veltillavede morgenmad. Vi byder på madpakke og om eftermiddagen serverer vi gerne kaffe samt lidt sødt.


Husets to stuer er hverdagsrum, hvor måltiderne serveres i passende mængder. Stuerne ligger i åben forlængelse af hinanden, men med hver sin karakteristiske indretning, hvor udsigt og sollys veksler som timerne og året går. Det gør det altid muligt at finde en hyggelig krog til at nyde en kop kaffe, eller søge mod en plads, hvor man kan betragte hele lokalet over en lokal øl.


Haven er stor og vild og når haven slutter starter stien direkte til havet.


Morgenbordet er let overskueligt med retter uden dikkedarer, med gode ingredienser og masser af velsmag.


GÆSTEVÆRELSERNE


Gravendal er indrettet med fem dobbeltværelser. Alle er inrettet individuelt. Lyst og enkelt. 

gravendalværelse1.2
IMG_1522 2

VÆRELSE 1


Gæsteværelse 1 ligger tilbagetrukket på 1. sal. Her er store vinduer mod syd og udsigt over haven mod Østersøen. Værelset er stort og her tilbydes to opredninger. 

Udover dobbeltseng finder du bord og siddeplads til 4 personer, samt bløde møbler og en minibar. 

VÆRELSE 2


Værelset ligger tilbagetrukket på første sal og er indrettet med arbejdsplads i vinduet mod syd. Herfra kan du se gennem træernes grene til Østersøen. Der er køleskab i form af en minibar og bløde møbler.

værelse2gravendal
gravendalværelse2
gravendalværelse2.2
gravendalværelse3

VÆRELSE 3


Her i værelset mod øst må du slå vinduet op og nyde solopgangen når den rammer gardinet allerførst på dagen. Udover dobbeltseng finder du bord og stole samt køleskab i form af en minibar. 

VÆRELSE 4


Også tilbagetrukket på første sal finder du værelse 4. Med udsigt over de grønne marker og den Ærøske højderyg er der helt ro. Udover dobbeltseng finder du easychairs og minibar.


gravendalværelse4
Gravendal-2021-(LARGE)-photo-Martin-Kaufmann_DSC1503

MORGENMADEN


På Gravendal er maden inspireret af årelang erfaring. Ærø er fortrinsvis leverandøren, og med klassiske håndværkstraditioner og kompromisløshed danner det rammen om den gode spiseoplevelse.


Alt er lavet i hånden og alt er friskt hver dag.


Vi byder på uovertruffen lokalristet kaffe, nybagt surdejsbrød og æg fra naboens høns. 


- og der tilbydes roomservice uden ekstrabetaling.